plast
Meni
Revija "Pal Zileri" Hotel Splendid 16.03.2012.

U organizaciji „Tenero“ d.o.o. - generalnog zastupnika italijanske robne marke za vrhunsku mušku modu – PAL ZILERI za Crnu Goru i modne agencije “Mondaine Models” u hotelu Splendid u Bečićima, pred više od 500 zvanica, predstavljena kolekcija proljeće-ljeto 2012. 

Ova priznata manifestacija – nezvanična premijera svake modne sezone u našoj zemlji – predstavlja najviša modna, stilska i estetska dostignuća kompanije Pal Zileri, jedne od vodećih svjetskih robnih marki za mušku modu. 

 

Revija, koja se treći put održala u luksuznom hotelu Splendid, i ove godine okupila je veliki broj javnih licnosti iz svijeta politike, biznisa, mode i medija.Iz prvog reda, predstavljanje nove sezone, pratili su brojni dizajneri iz nase zemlje, sprtisti,pjevači kao i veliki broj političara, biznismena i predstavnika medija.Detalj koji ovaj modni spektakl, izemdju ostalog, izdvaja u odnosu na druge u Crnoj Gori, jeste poznata ličnost koja godinama zatvara reviju a čiji se identitet, do početka iste, drži u strogoj tajnosti.Ove godine, uz zvuke oluje, kiše i grmljavine sa kišobranom u ruci, u odijelu koje mu je odlično pristajalo, oduševljenoj publici u Splendidu, poklonio se meteorolog Branko Micev.Na kraju revije, po malo zbunjen i iznenadjen gromoglasnim aplauzom publike, Micev je novinarima rekao da mu je ipak lakše da prognozira nego da šeta pistom te da je tek sad shvatio koliko je naporno baviti se manekenstvom. 

 

Oko prestižnog projekta, i ove godine, okupila se ekipa eminentnih stručnjaka u svojoj oblasti.Koreografijuje uradila Jelena Mladenović iz Beograda, šminku - Ljubica Bulatović, frizuru - tim Zorana Vukčevića a oficijelni fotograf je Đorđe Živaljević.Na pisti su se, kao i do sada, pojavili, najbolji manekeni iz Crne Gore i regiona. Održavanje ovog dogadjaja omogućili su „Hipotekarna banka“, „Sava osiguranje“ i „Tre Canne“ i “Aqua Bianca”.  

 

O KOLEKCIJI…. 

 

Kolekcija Pal Zileri proljeće – ljeto 2012 inspirisana je sportskom elegancijom Alena Delona.Inspiracija kolekcije je vječno priznata elegancija legende francuskog i svjetskog filma šezdesetih, Alena Delona, u slavu šezdesetogodišnjice klasika „U zenitu sunca“, prožeta raskošnim duhom i azurnim bojama juga Italije. 

Klasični odjevni elementi kolekcije Pal Zileri za proljeće-ljeto 2012 – odijela i sakoi – podrazumjevaju ekskluzivne vunene štofove finoće 130`s i 150`s, mješavine vune i svile, lana ili mohera kao i ultra lagani vuneni poplin.Neformalni dio „Concept“ kolekcije upotpunjen je najfinijim lanenim tkaninama, kao i mješavina lana i pamuka, i lana i jelenske kože kod sportskih jakni. 

Potraga za dodirom šezdesetih ogleda se najviše u prirodnim materijalima tretiranim tako da odaju utisak da s vremenom postaju sve ljepši.Blejzeri su od mješavine vune, lana i svile, nepostavljeni ili polupostavljeni najfinijom štampanom postavom, jednoredni sa dva dugmeta ili dvoredni.Osim klasičnih pruga kolekcija je osvježena retro dezenima šezdesetih, mikrotkaninama i sitnijim karo motivima. 

 

BOJE... 

 

Dominiraju elegantni kontrasti srednje sive sa detaljima boje ciklame (fuksija) i svjetlo sive sa protkanim nijansama lavanda plave.Ljetnji tonovi izraženi su kroz svjetlo plavu i mornarasko plavu sa nagovještajima jarko žute, kao i denim plavu sa mliječno bijelom.Sportski uticaj prenesen je kroz kombinacije svjetlo sive – prosvjetljene oranž nitima, te braon sa nijansama purpurne. 

Kontakt podaci
Tenero doo
Trg Sv.Petra Cetinjskog,
Podgorica, Crna Gora

tel.+382 (0)20/235-164
tel/fax.+382 (0)20/235-165
mob.tel. +382 (0)67/636-304

info@tenero.me
Prijavite se za obavještenja putem E-mail-a
Pošalji
Podijelite našu stranicu