plast
Meni
Pal Zileri revija, Hotel Splendid - Bečići 20. Mart 2010.

20.03.2010. u hotelu Splendid u Bečićima, odrzana je revija luksuznog italijanskog brenda Pal Zileri. Više od šest stotina zvanica bilo je u prilici da premijerno vidi novu kolekciju za proljeće-ljeto 2010. inspirisanu egzotičnim putovanjima Marka Pola u kontekstu dinamicnog stila života savremenog sofisticiranog muškarca slobodnog duha i vizija. 

 

Reviju je otvorio veteran Vesko Ninkovic Džaja a za njim su se smjenjivali najuspjesniji crnogorski manekeni “pojacani” gostima iz Beograda Markom Slankamencem, Boškom Jakovljevićem i Vladimirom Cvetkovićem. Na oduševljenje prisutnih, reviju je zatvorio specijalni gost Blagota -Baćo Mitrić koji je, u njemu svojstvenom stilu, publici nazdravio pljoskom koju je izvadio iz unutrašnjeg džepa tamno plavog sakoa.  

 

Da je ovaj događaj pomjerio granice svjedoči oduševljenje gostiju iz Italije na čelu sa Nikolom Rigonijem, direktorom Pal Zilerija za jugoistočnu Evropu, koji je, prenoseći utiske sa lica mjesta rukovodstvu u Italiji, cjelokupan ivent uporedio sa revijom Armanija na milanskoj nedjelji mode. 

 

Sponzori ovog projekta bili su Hipotekarna banka, M-tel i Ljetopis Automotive a u organizaciji samog dogadjaja zajedno sa Tenero d.o.o. ucestvovala je i modna agencija Mondaine Models iz Podgorice. 

Kontakt podaci
Tenero doo
Trg Sv.Petra Cetinjskog,
Podgorica, Crna Gora

tel.+382 (0)20/235-164
tel/fax.+382 (0)20/235-165
mob.tel. +382 (0)67/636-304

info@tenero.me
Prijavite se za obavještenja putem E-mail-a
Pošalji
Podijelite našu stranicu